algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen die door de Knutselaer aan haar klanten worden geleverd.

U accepteert de algemene voorwaarden zodra de online bestelling door u is bevestigd.

Alle in de webwinkel genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

U hebt de mogelijkheid om de bestelling te betalen via iDEAL of, door vooruitbetaling op de rekeningnr BE22 8601 0261 3147 van de Knutselaer of bij afhalen in de winkel.

Bestellingen worden pas verstuurd als het gehele aankoopbedrag op de rekening van de Knutselaer is bijgeschreven. Dit geldt natuurlijk niet voor bestellingen die worden afgehaald.

Wij streven ernaar bestellingen (op werkdagen) binnen 48 uur na ontvangst van de betaling te versturen. Op vrijdag word in principe geen bestellingen verstuurd. Mocht u iets besteld hebben wat niet op voorraad is, dan wordt u hierover uiteraard geïnformeerd en zal in overleg met u worden afgesproken hoe de bestelling verder wordt afgehandeld.

Bestellingen die niet binnen 14 dagen worden betaald of afgehaald, worden geannuleerd.

De verzending van de bestelling geschiedt voor uw risico en kosten.

Als de bestelling is verstuurd ontvangt u hiervan een e-mail ter bevestiging.

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na levering en in overleg met de Knutselaer retour worden gezonden. De kosten voor het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen.

Wanneer door de Knutselaer verkeerde artikelen zijn geleverd, verzoeken wij u dit direct per e-mail aan ons te melden. De kosten voor het retour zenden worden in dat geval door de Knutselaer vergoed, evenals het aankoopbedrag van de betreffende artikelen.

De retour te zenden artikelen, zoals genoemd in artikel 10 en 11 zijn uiteraard ongebruikt en in nieuwstaat.

Met klachten en/of vragen kunt u zich schriftelijk melden bij de Knutselaer. Wij zullen dan in overleg met u tot een passende oplossing proberen te komen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2020 de knutselaer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel